1 års opphold!

Hva har skjedd i løpet av dette året

Jahaaa hvor skal man starte etter 1 års opphold med oppdatering (grunnet ødelagd PC)….Kan jo starte med å ønske ett stort VELKOMMEN til min nye hjemmside og tusen tusen millioner takk til Kim som har vært så kanon dyktig å lage ny side for meg. Vi har nå fått ryddet og oppdatert sidene med hunder og tidligere hunder ,og nye hunder har fått egne sider. Så nå skulle det meste være UP TO DATE 😉 😛 Håper dere vil like siden og finne den nyttig, men også at dere vil kose dere når dere titter innom 🙂 Skal for framtiden prøve å huske å oppdatere her også og ikke bare på FB som vi vel alle har lett for å gjøre for tiden 😛 😉

Hva skjer nå

Siden siste har det hendt enhel del, men jeg tenker ikke å bable om alt det nå, det vil ta for lang tid. Men det har vært noen valpekull som har kommet og flyttet, men også nye hunder er kommet til. Heiley og Happy er spart fra kullet etter Vicki og Noisy, og Lara er kjøpt fra Danmark. Lara er datter til min russiske import Rollo, Zorg v Rollenden Haus, og dette var antagelig siste mulighet for meg for å få ett avkom etter hann, da han nå er blitt gammel pensjonist i Danmark.
Ellers har der vært topp utstillingsresultater siste året og også topp plasseringer på mestvinnende listen KLIKK HER, men nå starter vi denne side med nye NYHETER 2013, så får gamle nyheter være akkurat det de er, gamle nyheter 😉

Skal også se om jeg ikke kan få sving på resultat sidene til hver enkelt hund igjen, som jeg gjorde før…men det kommer etterhvert…. også andre småting som ikke er ferdig, vil komme så smått om….

En hyggelig nyhet er iallefall at det ser ut som Melis venter valper i juli/august, og det skal bli spennende, siden jeg selv kun har brukt Akido jr en gang før, selv….. så håper jeg at jeg er like heldig som de andre som har lånt ham 😉

I skrivende stund skal der meldes på på utstilingen i Skudeneshav, og der er det Beckham og Happy som skal få være med…. i tillegg har jeg vært så heldig å få låne med meg Beckham og Selma’s sønn Snoopy (Jasam’s U Make Me Smile) , så det skal bli spennende å se hva dommerene synes om denne «fine prinsen» 😉

Så får dere alle ha en fortreffelig sommer, forhåpentligvis med litt sol og varme, så ses vi nok rundt utstillingsringen 🙂

Stor sommerklem fra Hanne 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *